21 Temmuz 2014 Pazartesi

GEL DESEM...

Sor bakalım Sebastian bu içinde kaybolduğum,her sokağında kendimi biraz daha unuttuğum şehre;nerdeymiş geçmiş ve geleceğim,nerdeymiş bir zamanlar simit attığım martılar,nereden gelirmiş bu trenler,kimler yalnızmış bu şehirde,hangi yol başındaymış mutluluk,sor bakalım Sebastian içimin canı hangi sokakta beklemekteymiş beni?..Bulup da kaybettiğim,duyup da işitmediğim,bakıp da görmediğim;hangi havada kaybetmiş kendini...Sor bakalım Sebastian benim kadar yalnız ve benim kadar çaresiz kimlermiş bu isimsiz yeryüzünde,aynı yıldızlara bakıp da kimler düşünürmüş birbirlerini?..
Sor bakalım Sebastian,belki bi' halden anlayan bulunur,belki biri kaybettiğimiz insanlığı getiriverir ayaklarımıza.Belki Sebastian,belki de bitirir içimizin acısını,acıdaki içimizi..İzin verir belki güvercin yürekli olmamıza.
Belki Sebastian,belki de tekrar gülümser güneş bizim de yüzümüze,ay yeniden parlar gecelerde..
Bekle bakalım Sebastian bir yol da bizimkine çıkar,diğer yarımız bulur bizi kalabalıklarda ürkek bir çiçek edasıyla titrerken kimsesizlikten...
Bekle bakalım Sebastian biraz da sen bekle...

6 yorum:

  1. ah ah,
    sebastian da olmasa kim sorar tüm bu sorularımızı :))
    çok tatlı içten güzel bi yazı olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle,Sebastian nefes almak için uğradığım sığınak oldu yazılarımda:))Teşekkür ediyorum güzel yorumun için^^

      Sil
  2. Şöyle cadılı, vampirli , büyülü (fantastik) kitap var mı bildiğin :) ben bulamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yazdığım postta bahsettiğim Cehennem Makineleri serisi.İlk kitabı Mekanik Melek.okumadıysan mutlaka oku derim,muhteşem fantastik bir seri!:))

      Sil
  3. Kim bu her yaziya burnunu sokan nefretinizi kustugunuz su sebastian

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yazarın içini döktüğü bir karakter aslında bu Sebastian,sonra bir bakmışsın herkesin dert ortağı oluvermiş^^Aslına bakarsan kimsenin nefretini kustuğu yok Sebastiana,anlatamayacağın insanlara kendini anlatmaya çalışmak bir nebze Sebastain,bir nebze de içini dökebileceğin dert ortağın,sığınağın..:)

      Sil